Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dur mot moll



de spår du lämnade kan mest liknas
det gamla skinn jag lämnades i
jag hör musiken dansa vidare
den följer dina steg
ut

vidare utan anledning
det kommer ett slut
där någons början tar vid
den följer dina steg
ut




Fri vers av jonas a
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-15 14:21



Bookmark and Share


  bumerang
Du följer
Stanna kvar och betona dina egna steg.
Din musik som börjar höras allt mer
Din musik som följer dina steg
ut
Save me
in your new skin
2013-04-26

  Tove Meyer VIP
tycker om ditt språk. det är inte förutsägbart. men så vackert.
2013-02-05
  > Nästa text
< Föregående

jonas a
jonas a