Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde vara här...

Som

bländande ljus
blixtrar,
belyser...

bädd av glöd
brännande,
vacker...

ständig eld
het,
förförande...


bländar, glöder, brinner Du
inom mig

Du borde vara här...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-15 21:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ömsam saknad i eldens bildspel
2012-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten