Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dikten skrev jag efter en underbar skidtur på Helliden, Tidaholm 2010. I veckan har jag upplevt samma ljus, ville dela med mig av det. Solälsning B är en av rörelserna i Yoga, därifrån har inspirationen kommit.


Solhälsning B


Solens bländande strålar
I vitt vinterlandskap
får mej att
stanna upp

får mej att
sluta mina ögon

Får mej
att höra tystnaden.

Får mej
att lyssna
till mitt hjärtas sång.

Vintersolens
bländande strålar
lämnar
en rofylld skugga.

Allt vilar I ljuset
Jag vilar I ljuset
I vitt vinterlandskap




Fri vers av Eva Kellett VIP
Läst 539 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-16 11:07



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Vackert skaldat om det vita
vinterlandskapet och vilan
i ljuset - Skaparens ljus?
2013-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Eva Kellett
Eva Kellett VIP