Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ringväg runt månen

 

 

 

jag var inte sjuk
inte frisk

jag var sisådär

 

mellan jorden och himmelriket
flög en vindflöjel västerut

 

nattblänket i vattnet störde 

trafikbullret förstörde
min inomhusmiljö och förvandlade livet 

till en ringväg runt månen och hit

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-16 11:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt levande!
2013-01-11

    ej medlem längre
Härligt levande!
2013-01-11

  Ingela Svenson VIP
Denna lyfter läsaren till månen och tillbaka!
2012-12-16

  Michaela Dutius
Underbara metaforer som verkligen beskriver känslan
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP