Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ettvanligt hotell.


Hör ddu...?

Där du går i hotellkorridoren

hör du bakom dig

ljudet av hasande steg och en släpande vagn.

Stannar du upp,blir det tyst;

Ökar du takten, blir de hasande stegen hastigare.

Du vill ine vända dig om;

Du har gjort det en gång

Städerskans ansikte var vitt, genomskinligt

Hon lutade svagt åt norr


Släpande på vagnen med din smutstvätt

din smutsiga tvätt

verkade hon intill döden trött. U.E.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 406 gånger
Publicerad 2012-12-16 16:24

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och så de där konstiga flickorna som sa: "Play with us...for ever"
2012-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram