Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av det helgon som vi kanske en gång sjöng för.


Det ljusa

Jag har sett Lucias röda band,
hennes blod och blickarnas skam,
Jag har sett det glödande kolet,
överallt hennes ofantliga namn.

De brunaste av de skönaste ögon,
de upplevda frihetens tvång
Och när du dör för oss,
dör du för att vi ska sjunga,
vi minns i handling din sång.




Bunden vers (Annat versmått) av Robert Halvarsson
Läst 581 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-16 16:25



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Stark text
och förstås aktuell varje år
2013-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Robert Halvarsson
Robert Halvarsson