Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katten

 

 

 

 

Katten sitter på skrivbordet.

Under ytan sorlar ett hav;
vinterns sista dagar porlar.

 

- Skriv inte mer, ber katten. 

- Skriv inte mer om verkligheten;
   jag är så trött på den.

 

Hon ligger ner.
Tvättar pälsen.
Ser på mig med runda ögon och jag vet,
att hon vet allt om mig.

 

 

 

 

 

 




Prosa (Kortnovell) av Catharina Edin VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-17 08:26



Bookmark and Share


  Jocy Joyless
vilken charmig en! :)
2012-12-17

    ej medlem längre
Härligt! Katter är underbara...
2012-12-17

    Jane S VIP
Katter vet allt.
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP