Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett ljus önskar aldrig slockna

 

solen försöker nå
genom mörklagda drömmar
kärleken har vidrört ett öppet fönster
blå eldar bränt
mina sårade händer

något fattas mig djupt
mitt ljus
har brunnit tålmodigt
genom önskade nätter

hans ögon sluts

när dessa trotsande händer 
sträcker sig ut
för att åter känna

hans ensamma hud

och vinterfrusna läppar
sökte åter möta 
något kallat

vid liv

vid vår klippa har jag andats 
längtans djupa andetag
vaktat något

utspritt

vid blytyngda fötter
som bojor vid min enda sanning
en kärlek, trofast
som aldrig slits ut

men vintervindar piskar alltid
de ensamma

till hårda

 

det sker alltid  i det tysta.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Ex¤animo
Läst 418 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-17 10:32



Bookmark and Share


  Pah
tycker om den här. den känns okonstlad och otvungen. och därigenom rinner den rakt ner i händerna. finfint.
2013-01-06

  lisa"puzzle"svensson
vemodigt vacker och skimrande
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ex¤animo
Ex¤animo