Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite skämtsamt om det här med dygden.


Den som älskar...

...och om vi älskade en endaste gång.
Så skulle jag nog brytas itu,
och fragmenten skulle slungas in i
en kosmiskt virvel, bortom all räddning
och förnuft.
Skör är själen om än så sinnlig,
likt kristall vårdas den ömt.





Fri vers (Prosapoesi) av ~Leonardo~
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-17 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka krafter sätts i rörelse här. Kraftigt språk och het passion.
2012-12-17

    leelee
Wow! Den här gillade jag!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~