Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om förnöjsamhet...


Omfamnad i juletid

Under mjuk filt
i stearinljus varma sken,
den ljuvaste musik
smeker,
omfamnar i kärlek

Känner värmen,
ser lågorna,
hör sången,
i Dig

Vad mer
att önska

Vad mer
begära

i juletid




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-17 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det lilla blir ju ofta det stora, förnöjdsamhet
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten