Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lever i framtiden

Framtiden spår nutiden,
där lever jag
lekfull värme i hjärtans själar

Lurviga tassar
underbar päls
röd stor varm

Pollux
Fyra år
Chow chow

Möten genom osynliga trådar
Möten som är kvar
Möten i..
..allt!
...med glädje bortom sorg...
...i tröst o tålamod
...mötens delande
...värmen från din päls.

Helande

Amor y amor





Fri vers av KristinaE
Läst 452 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-12-17 23:45



Bookmark and Share


  Maria T
En mjuk och varm och
God Jul önskar
MariaT
2012-12-22

  Lars Hedlin
VAckert och varmt......
2012-12-18

    ej medlem längre
Ge mig en hund!
2012-12-17
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE