Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kära framtid.

du bländande ljus
du nyans av kristall
du skinande bro
bedårande klar

du trollbundna sus
du förgätmigej trall
du hopp och min tro
beundrande rar

du skönande brus
du självklara kall
du får mig att gro
allt ont det du tar

jag ger allt jag har?




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 326 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-18 01:02



Bookmark and Share


    samole
Jag ser inte ironin även om den finns.

Jag ser god design och kreativitet, en mycket fin röst.
2013-05-02

  Onders
svidande ironi
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp