Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är med: Är det


Paranoia

Att leva under stress & vara orolig

För något okänt

Eller är det bara sunt förnuft?




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 433 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-18 04:11



Bookmark and Share


  Elwania
Flykt från det som händer i nuet
2012-12-20

  LenaJohansson VIP
paranoia blir ju mer konstant o inte särskilt konstruktiv...
om man följer o lyssnar på det sunda förnuftet, magkänslan, så känner man ofta lättnad efteråt, om man följt den...
2012-12-20

  Dufvenberg


Även det sunda förnuftet
spelar oss spratt då och då.

Ryggmärgen talar om
för oss när något är snett,
men den kan lika gärna
ligga i beredskap konstant.

Då blir man paranoid.

Bra skrivet.
2012-12-18

  Lars Hedlin
Ligger i tiden just nu.........
2012-12-18

  chrissie
Det kan också vara magkänsla
2012-12-18

  SatansSon
Jho, förresten om man skyller poå en oskyldiog.
2012-12-18

  SatansSon
Inte i mitt fall.
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano