Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur klippan

 

 

 

du gör nytt
kommen ur klippan

 

mitt mål är
en stjärna; en asterisk

i litteraturhistorien

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-18 05:00



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Precis så, väl funnet! En stjärna räcker!
2012-12-18

  Nanna X
*******************************************************************************************************************
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP