Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yttersta dagen

Om det är som dem säger.
Att vi alla ska dö i år.
Så gör det ingenting.

Inget av mina misstag betyder något länge
eller vem jag sov hos ifjol.

Vad som kommer betyda något
på den yttersta dagen
är att jag fann dig

och att du en gång var min.




Fri vers av Niclasdotter
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-18 15:42



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Ett citat av en nära "Om jorden går under idag så kan jag inte bärga mig, så jag kan ta en öl sen".

Vacker.
2013-04-18

  Lars Hedlin
Bra skaldat!
2012-12-20

  annalena VIP
Åh så bra,,lyckliga den som blev funnen!
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Niclasdotter