Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om man vill kan man vara


Anonym

Nu säger ni attt han är ju känd

Nu jag! men 3 månader innan

Då han hette John Gonoré visste vi ej




Bunden vers (Haiku) av Federico Romano
Läst 341 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-18 17:11



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jo det vistte jag.......
2012-12-18

    ej medlem längre
Så pass :)
2012-12-18

  Angel of love
:) underbart
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano