Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en evighet.

fångad av en stormvind
förvandlas
till små lätta moln
för
vinden har vänt

i

en evighet.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-18 19:08



Bookmark and Share


    samole
Helvetets tulpanpris till denna dikt!
Motivering:


Att klara att göra en somrigt lätt beskrivning, både i ord och bild, av livets totala skuggsida.
Lätt och elegant. Stram humor!

2013-05-02

  Sebastian Noll
när det blåser i mitt hjärta
2012-12-27

    Svarte Petter
ingenting kan hindra mig.
2012-12-27

  Onders
fast för dig
2012-12-27

    Niclasdotter
Vacker!
2012-12-18
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp