Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten snabb dikt om den där tånårskärleken som tar över hela kroppen och bara vill ut, som man inte kan släppa ut. Välkommen till historian om hemlig kärlek.


We should go to france

Rymm med mig,
käraste.

Flyg med mig till kärlekens stad och
drick massa rött och ät massa nybakat bröd.

Rök ett pack om dagen och le sådär
som du alltid gör.

Följ med mig till ett mysigt café och
tänd en cigarett.

Låt mig skratta ut alla fjärilar i magen och
låt mig hålla din hand för resten
av
mitt
liv.

Följ med mig i dansen
om hemlig kärlek.

Låt mig styra din kropp i takt
stå på mina tår om
du
vill.

Låt mina torra läppar vara nära dina röda
men snälla
nudda de aldrig.

För detta är historien om hemlig kärlek.




Övriga genrer av Smurfeeeen
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-18 20:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, så vackert.
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Smurfeeeen
Smurfeeeen