Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidöppnad.

 

 

Nej, jag ska inte skriva om Julens tusen stjärnor

ej heller om  vit dalande snö

inga tankar ska fästas om klappar och denna

eviga önskan om fred på jorden.

 

Inga pepparkaksgubbar går med mina ord sin vandring

inget rim flyter ur mina fingertoppar 

 

men,

 

Jag vill skriva om förlåtelse och kärlek

om detta enkla i det svåra att vara människa

att våga se med öppna ögon.

 

Och jag vill skriva att jag vågar se

 

Dig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 791 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-19 07:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Viktigord fina
att själsglansen
få se
2012-12-22

  ULJO
Jag beundrar den här texten väldigt mycket
2012-12-20

    Max Poisé
Härligt! Mer sådant åt folket!
2012-12-19

    ej medlem längre
Vackert, ty förlåtelse å kärlek är mycket viktigt i livet det levande...
2012-12-19

    ej medlem längre
Välknådade rader.
2012-12-19

  Peter Olausson VIP
vackert, hoppfullt! Viktigare än pepparkakor.
2012-12-19

  Lars Hedlin
TAck för en fin text.....
2012-12-19

  Nattviolen VIP
Åh va fint. Perfekt morgonläsning :)
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP