Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
same same but different..


taskigt relä

 

alltigenom för mycket, eller
för lite. intensiv eller lågmäld,
manisk eller depressiv. allt igenom
en brusten fördämning, luckor
öppnade. så häftigt att de
trasades sönder. kan inte stängas
längre.

börjar lägga sandsäckar.

 




Fri vers (Prosapoesi) av kerstin skriver VIP
Läst 465 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2012-12-19 09:23



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Verkligen fanatstiskt fångat! Kasten i sinnesstämningen manas fram av din text! Applåd!
2012-12-28

  Nina Ahlzén
Dessa kast. Väl nedkokat!
2012-12-25

    dreamoflife
Snyggt!
2012-12-25

  AgnesP
Den här gillar jag massor. Jag läser den som en slags porträtt av skrivarjaget eller en annan.
2012-12-23

  Ira Y
Wow! Akut utryckning! Vilken fart i dikten!
2012-12-19

  hansensson
Uj uj, vad jag går igång.
Titeln, tillägget, ja hela.
Kärnfullt om konstens risker,
enligt mig.
2012-12-19

  Tillbringaren VIP
Rörligt intellekt har skrivit en så bra konstruktiv kommentar så jag nöjer mig med att säga: Underbar dikt!
2012-12-19

  Dufvenberg


Det här är riktigt bra.
Att med så få ord omringa
dess problematik.
Mvh H
2012-12-19

  Yrre VIP
Text som berör och målar tydliga bilder.
2012-12-19

  Lars Hedlin
Skyddar det som flödar över i besvikelse och som gör ont kanske!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP