Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det här är en roman

 

 

 

det finns två avstånd
det går en väg emellan

det här är en roman

 

det finns en sjö, där jag simmar
där jag dyker och hämtar fisk

det här är en dikt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2012-12-19 12:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar
2012-12-27

    dreamoflife
Den va fin!
2012-12-25

  LenaJohansson VIP
rolig!
2012-12-20

  Ingela Svenson VIP
En programförklaring som jag gillar, sammanfattar liksom allt på en gång!
2012-12-19

  AgnesP
Alldeles underbar.
2012-12-19

  lodjuret/seglare VIP
Det här skulle ha kunnat bli en kommentar, men jag är så paff av de andra kommentarerna som tror sig ha fattat poängen att jag blir alldeles stum.
2012-12-19

    ej medlem längre
Härlig!!!
2012-12-19

  Lavinia Röd
Just så! Fiffigt!
2012-12-19

  Nanna X
så skönt att du förklarat skillnaden! herregud människa, ena dagen sammanfattar du livet o andra diktkonsten. det kan man kalla att knyta ihop säcken!
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP