Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt


Utanpå kroppen

Ditt hjärta sitter utanpå kroppen
mitt i rummet
alla kan se det, du ger av dig själv
så lätt
han slog
jag vill klappa ditt hjärta
viska vackert
så det slår starkare igen




Fri vers av Lucien Wormwood
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-19 16:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucien Wormwood