Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt


Folk

Det är de andra,
'Folk'
den ansiktslösa, namnlösa massan
deras fel
För dem är jag också
'Folk'
så har alla gett till alla
Frid,
inuti,
Inte fri




Fri vers av Lucien Wormwood
Läst 257 gånger
Publicerad 2012-12-19 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lucien Wormwood