Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är trött på att vara poet...





...trött på att gräva i själens och psykets oändliga djup, trött på världens ensammaste jobb... vill bara vila i någons famn och vara en vanlig människa!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-19 22:23



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
en poet är en vanlig människa
2012-12-20

  Maj-Lis VIP
Så kan de kännas
2012-12-20

  Magica VIP
Ja ibland blir man så trött på saker periodvis...kram!
2012-12-20

    ej medlem längre
Ja, det kan kännas så ibland.
2012-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP