Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
UPP TILL KAMP!!


Det är bättre att hängas som käck rebell...






...under brackornas dumma hån än att hamna i väntan på levnadens kväll i ett andligt Panoptikon." Gustav Johansson




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 270 gånger
Publicerad 2012-12-20 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP