Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här må tala för sig självt.


Om horor.

Förut var hora en prostituerad, en hyrdam
verksam i mörkret, en förvisso obskyr dam.
Men i dessa yttersta dagar har vokabulären
skiftat betydelse, nittio grader på tvären.

Hora i dag, åtminstone i Göteborg,
betyder: en tjej som nobbat mig, gett mig sin korg.
Satans ogina subba som vägrar att knulla
när jag kommer här med bägge testiklarna fulla.

Nä, såna där skall man lära att veta hut
och veta att bjuda sig till för ett riktigt skjut.
Jag är trött på att förödmjukelsens pulsar dunka
och Fan vad trött jag är på att taja och runka.




Bunden vers (Annat versmått) av Rune Thorsell
Läst 715 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-12-20 20:09



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg VIP
Så ska en penna gå
ingen kan missförstå
hon var la ogin och så!
väl bättre me en taja...då

Hehehe...din pussgurka
2013-01-13

  © anakreon VIP
Skråpuk!
Språkbruk!
Ståkuk!
Hård
men ändå
ödmjuk!
Medger jag
blir småsjuk
när begreppen
ändrar mening.
Blir jag med i
din förening???
Calle

2013-01-07

  Lavinia Röd
Hahaha, ja där fick du till det!
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell