Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det finns dagar

 

 

 

hon är sjuk nu
utom sig

beside herself

och jag är den andra
som står bredvid; nu är vi jaget

 

den tredje bär på myrra och skrattar till
när det regnar manna från himmelen och vi

står som fånar utan skedar

det finns dagar och det finns dagar och vi
ser regndroppen från tre olika håll nu

och ändå från samma

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-20 20:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skaldat
2012-12-27

    ej medlem längre
Åh vad fint!
2012-12-21

  Ingela Svenson VIP
Ja, sinnrik var ordet jag sökt efter länge!
2012-12-20

  TrollTörnTrappan VIP
Du är tre gånger så sinnrik som dig själv...
2012-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP