Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Happy Doomsday, vi dör ju aldrig.

Om detta är slutet
Så ska du veta att jag
Aldrig riktigt förlät dig.

Men det är försent nu
För vi ska dö
Happy Doomsday!

Jag hann aldrig säga dig
Hur mycket smärta
Just du, har orsakat mig.

Men vad spelar det för roll?
Vi kommer ju ändå inte att dö inatt!




Fri vers (Fri form) av Spräcklig Duva
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 01:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Asgarvade åt detta med "Happy Doomsday"! Kanon!
https://www.youtube.com/watch?v=uImRu_5u_TU

"Jag ska aldrig dö", som Dr Zeke sjöng.


2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Spräcklig Duva
Spräcklig Duva