Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt till båda mina barn


Innerligt av kärlek

låt mitt hjärta beröra din själ
och värma
dina frusna tankar

jag vill alltid älska dig
innan och utan
och omkring dina andetag

din kropp lyder inte alltid
din sanna vilja
att känna friheten

jag vill ändå älska dig
bortom det berg
du aldrig kan bestiga

låt mig alltid få visa vägen
före och efter
i evig tidlöshet

jag vill evigt älska dig
även när solen
går bakom ditt moln

innerligt av kärlek




Fri vers (Fri form) av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-21 08:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbara rader...bra skaldat!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP