Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro


Starka känslor flyter i mina ådror
kämpar för att komma fram
lugnas av julbestyr
men finns där
pulserarande oro
river och drar
gör mina ögon grumliga
gör min andning svag
envist håller jag facklan högt
vägrar låta mig falla
vet att jag kan inget göra
bara hoppas på
gudomlig makt

Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-21 12:04



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Missat dina fina och tänkvärda ord ... fast nu läser jag dem och håller med ;.)
/kram
2013-01-02

  SatansSon VIP
Jag hoppas på dig jag. Att förbannad oro viker.
2012-12-28

  Harriet Gullin VIP
Fin text!
2012-12-27

    ej medlem längre
Hoppet är det sista som överger oss. Fint formulerade ord.
2012-12-21

  Bo Himmelsbåge
Jag Hoppas och Tror att när Du en gång faller, faller Du i Guds mjuka famn, tillsammans med många andra. Dit där inte sjukdom och nöd finns, utan bara Kärlek! Där Rosor aldrig dör! En fin Dikt från Hjärtat, som berör.
2012-12-21

  ResenärGenomLivet VIP
Inget dåligt hopp...
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.