Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


att gammal kärlek alltid rostar

mitt bland alla människor som alltid är på språng
log mjuka läppar jag kysst en gång
stod någon mot ett tåg, lutad och sa
"det är en morgondag även idag"

jag lämnade en station för en vilsen man
som jag knöt kontakter med i ett främmande land
jag sa något om livet, han undrade hur
hur solen tar fart bakom regn och skur

jag skickar ett brev från en annan ort
där kysst är kysst och gjort är gjort
där daggen driver, där regnet faller
där hans tårar blir till vita iskristaller

där kan man ta ett tåg som redan gått
bland trötta ögon som redan förstått
att gammal kärlek alltid rostar
att älska med öppet hjärta alltid kostar

för mitt bland alla människor som alltid är på språng,
vänder sig ingen om en sista gång
står jag ensam på en perrong, jag hoppas du förstår
jag saknar dig idag som jag gjorde igår




Fri vers av latenightblues
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 13:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

latenightblues
latenightblues