Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är någonting med mig

 

 

 

Det är någonting med mig
som andra ser, men inte jag.

Jag tror det är mina ögon.

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-12-21 14:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Gillas mycket
2012-12-27

  AgnesP
Wow.
2012-12-23

    ej medlem längre
gillar och känner igen.
2012-12-21

  walborg
Ögonen som själens spegel
2012-12-21

  LenaJohansson VIP
gillade den...snillrik
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP