Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Heja Jesus!


JESUS ~ historiens förste SOCIALIST!








Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 15:31



Bookmark and Share


    Kämpendahl VIP
Jesus är först och främst Guds son fast visst är det så mycket av Hans gärningar är det socialistiska tänket nära.
2023-03-20

  viskaren
Du känner inte jesus
2018-08-09

  Johan Bergstjärna VIP
revolver

Läs detta:

http://valentinelogar.hubpages.com/hub/Jesus-was-a-Socialist

2012-12-27

  revolver
Då har du nog inte läst så mycket historia.
2012-12-27

  M M Mannheim VIP
Ja och låt facklan brinna!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP