Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

följ inte med mig runt stenen, följ aldrig med runt stenen

du
stick!
härifrån

eller leta

runt
omkring

halvblint!

följ med
mig

så får
du

se!

runt stenen




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 206 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-21 23:32



Bookmark and Share


  Federico Romano VIP
Bra Sebastian..
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll