Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa morgnar önskar man nästan att domedagsprofeterna skulle få rätt...


I askfatet fredagen den 21 december 2012

aska
fimpar
halvätna köttbullar

en bit bröd

brända
tändstickor

en bit av stanniol

det var

en djävulsk
fylla

(funderar på att äta
köttbullarna)




Fri vers av Sebastian Noll
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-21 16:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ät köttbullarna, du har inget annat val, man måste äta köttbullarna, annars äter jag dom åt dig
2012-12-26

  Engel
Köttbullar med filmjölk är oväntat gott.
2012-12-23

    Svarte Petter
Det gör du alldeles rätt i, Sebastian. Finns inget som slår ett askfat med köttbullar på bakfyllan.
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian Noll
Sebastian Noll