Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingenting att se

 

 


jag kan peka ut varje plats
där varje träd har stått

det gör ingen skillnad
de är borta ändå


jag vill skriva i koder som ingen kan förstå
jag skall inte tolkas men erfaras

här finns ingenting att se

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-12-21 18:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
du är bara såååå bra min vän!!!
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP