Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORT TACK OCH DAGENS ROS TILL DEJ MIN SYSTER IRÉN HALLGREN...






...för att du var så snäll och körde mej till apoteket häromkvällen när jag var sjuk och hade slut på medicinerna, du erbjöd dej direkt fast du var jättetrött, jag behövde inte fråga, det är så det ska vara.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-21 22:46



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Då nöden är som störst
testas vännerna.
Fint!
2012-12-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2012-12-22

  Magica VIP
Va fint du har en så bra syster! Kram.
2012-12-22

  Marianne Räf
Nej, det vore inte lätt
utan de anhöriga--- M R
2012-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP