Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan som älskade för mycket





-Vill du ha hjälp i jul?
-Nej, jag tycker att du har nog upp med ditt
-Men jag vill verkligen hjälpa dej
-Men kära du, du håller ju på att älska
ihjäl dej, du är snart utbränd
-Nej då... ingen fara
-Se dej själv i spegeln, du är ju helt slut,
du måste börja ta emot kärlek och hjälp,
man kan inte leva som du, du har för
lite ego, du utplånar dina behov och dej själv!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-22 00:52



Bookmark and Share


  Dufvenberg


Hög igenkänningsfaktor.
2012-12-22

  Bibbi VIP
Att älska sin nästa som sig själv var Jesu bud.
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP