Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi var mer tillsammans då


en gång i tiden - vi var små
kändes världen så

...oskyldig

med tiden såg jag dig förändras
trodde aldrig
att ditt leende, ditt sätt att vara
kunde försvinna

men...

det kunde det

det gjorde det




Fri vers (Fri form) av deanstanton
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-22 01:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

deanstanton
deanstanton