Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eller om det var Mödde som sade det...


Bryderi efter utebliven apokalyps


Igår skulle jorden gå under
så sade profeterna fåvitskt
ty ack, det var bara en blunder
så mumlar poeten nu råbitskt

Man medverkat haver i boken
som skulle bli skaldernas sista
man vankar omkring ganska sloken
och kliar förstulet sin kista

- Av västen blev endast en tumtott
sa Tödde till Mödde i sketchen
Man stoppar i munnen nåt skumgott
så magen får tänja på stretchen…

 




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-12-22 12:06



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Tja, mayariket dog ju ut långt innan kalendern, så det visar väl hur rätt den var.
2013-01-06

    ej medlem längre
ler...*
2012-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Hysterin var patetisk. Precis som julen.
2012-12-22

  Caprice! VIP
Haha, så kan man också se det. ;-)
2012-12-22

  Larz Gustafsson VIP
In your face, maya fans!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP