Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kliv upp!!

Vi är stundom allena,
stundom öde i en överbefolkad värld,
som lockar oss till kärnan
där vi fryser oss till ett uppvaknande.

Så slående lik mina misstag
att det syns tydligt hur lika vi är.
Det som skiljer är bara nyanser av kunskap och erfarenheter.

Du får bli min tröst när sorgens regn smattrar på porten
och visar att motsatsen aldrig kommer dö.

Min näring är livet
som visar steg och riktning
mot nya liv och viljor.

Kliv upp ur din säng,
släck din ångest med kunskapen om
livets balans,
ta min hand
och låt oss gå ut i regnet och inse det enda som betyder,

vi.




Prosa av Max Poisé
Läst 418 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-12-22 12:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa men...än finns det hopp....passande så här i juletid. Fint!
2012-12-22

  Maj-Lis VIP
Bra ...tycker om
2012-12-22

    Doll
Livet som näring... Tack, beredd att försöka.
2012-12-22

  Niclas Petersson VIP
Lika sant som vackert. Bra Max!
Gillar. Mycket.
2012-12-22

    ej medlem längre
Berör...
2012-12-22

    ej medlem längre
Känslorna bubblar om varandra när jag läser dina ord. Det är starkt, det är berörande och det är en verklighet att känna igen mig i.
2012-12-22

  chrissie
Framkallar tårar!
2012-12-22

  LenaJohansson VIP
jättefin text!
2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé