Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och himlen faller... i juletid

Så närmar dom sig då,
ännu en gång...

Har hört dom komma,
lamslagits av rädsla,
låst dörrar...
förgäves

Ett bleknat foto
bjöd dem in,
minnesbilder,
undantvingade,
skriker på uppmärksamhet

Vill att dom ska gå,
försvinna i glömska,
dessa objudna
som invaderar mitt hus

Och himlen faller...
ännu en gång,
i juletid




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-22 21:14



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
.. det oönskade fotstegens mara...

2012-12-22

    ej medlem längre
farhåga, ovisshet, över vad är jag inte riktigt säker, men det låter alarmerande

Ta hand om dig - God jul!

2012-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten