Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Se ovan


Liten och lättlurad

Liten lättlurad tjej söker felen på sig själv hos andra
Lär förmodligen inte hitta dem där

Liten lättlurad tjej ska ta en titt på sig själv och se om
de går åtgärda

Liten lättlurad tjej tycker synd om sig själv för att andra
inte gör som hon tänker

Liten lättlurad tjej ska säga högt vad hon tänker så hon
inte kan lura sig själv och andra så lätt




Fri vers av Röllekan
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-22 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Röllekan