Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vändkors

 

 

 


Saknaden av mig

var större

än

saknaden

av dig

 

 

 

 

 




Fri vers av Blodros
Läst 585 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-23 09:57



Bookmark and Share


  greajt
kort, fint. gillar den
2013-01-27

  Harriet Gullin VIP
Så kan det kännas ibland!
2012-12-29

  Tina-sol
Finstämd. Önskar dig ett fint 2013 med mycket glädje och poesi.
2012-12-26

  katastrofromantiker
Ibland är det svårt veta och tar ett tag hitta vad som är upp och
vad som är ner.
2012-12-24

  LenaJohansson VIP
på pricken...bra dikt
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Blodros
Blodros