Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia.


Tomtar och troll..



En läkare frågade den äldre mannen om han såg tomtar och troll ofta.
Mannen funderade lite och svarade, det är väl klart att jag inte ser tomtar och troll. De finns ju endast i sagornas värld.
Den äldre mannen tackade för sig och lämnade läkaren.
Väl ute i väntrummet tittade mannen på sin hustru.
Tihi, det är väl självklart att jag ser tomtar och troll dom finns ju överallt.




Prosa (Kortnovell) av Tosca
Läst 360 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-23 13:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Alltså var det ett mentalsjukhus han behövde.
Eller demonutdrivning.
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Tosca
Tosca