Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är svårt att sparka mot solen

det är svårt att sparka mot solen
för det är svårt att förändra världen
jag såg en man dö i gamla stan igår
en annan låg avdomnad i tunneln längre ner
medan en fiol grät i våra öron
då allting fick ett slut
då allting fick en scen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2012-12-23 15:47



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Fiolen är ju underbar! Alltså...i din text.
2013-01-06

    ej medlem längre
Klockren titel och intressant text.
2012-12-31

  anits VIP
Mycket bra skaldat
2012-12-27

    ej medlem längre
fantastico
2012-12-25

    ej medlem längre
Din text genererar-mycket!

En reminder i kärlekens flämtande andetag!
2012-12-23

  Nanna X
länge leve gatumusiken o solidariteten med de hemlösa
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling