Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julens goda frid ~ GOD JUL alla POETER!






Gläns över sjö & strand
Tillsammans går vi hand i hand
Pepparkakor & glögg
Mandel & tilltugg
Jul Jul strålande Jul
Vila från tillvarons strul
i den bästa av tid
Vilosamvaros frid
Tomten kommer med paket
Slut på pyssel & stret
Kan du vissla Johanna
Köttbullar i panna
Senap på skinka
Ut i natten mätta & glada linka
Julens kärlek
Omfamning & smek
gör oss helare & starka
Mot ett bättre år det barka.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-12-23 20:19



Bookmark and Share


  Dufvenberg


God jul du glödande poet!
Kram
2012-12-24

  the apache kid VIP
A Very Merry Christmas to You!
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP