Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snögrottan

 

 

 

i vårt vita tvåvåningshus
i trapporna

streckteckningar och minnesanteckningar
mina närmaste och en spegelbok

 

 

tomten, idegranshäcken, kvicksanden
och den barngrävda snögrottan i ett mörkt rum

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Catharina Edin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-12-23 21:05



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Iskall, och man gömmer sig där, utanför är kvicksanden som hotar; en rysare!
2012-12-25

    ej medlem längre
Gillar!
2012-12-24

  TrollTörnTrappan VIP
...vitt på vitt... Snögrottor inomhus måste vara riktigt magiskt?!

och "tomten" kan läsas med dubbla betydelser - tycks mer som den som hör ihop med häcken, men man vet ju aldrig i dessa tider...
2012-12-23

  AgnesP
Alldeles ljuvlig denna. Som en scen i ett liv. Med varje bokstav där den hör hemma.
2012-12-23
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP