Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uffe går på FAS 3






Uffe går på FAS 3
Väntar på under ska ske

Han lever under fattighetsnormen
Hur ska han finna lä i stormen?

Regeringen är mörkblå
Ministrarna har rå

Uffe har inga pengar i jultid
Barnen klagar, det finns ingen frid

Familjen har inte råd med mat, klappar eller gran
Medan Reinfeldt vältrar sej i lyx och frossar av bara fan!

Så UPP TILL KAMP systrar och bröder!
Det forna folkhemmet krampar och blöder...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-12-23 23:52



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
revolver

Var vänlig att förklara vad du tycker är banalt med min poesi och mina politiska åsikter. Du är 22 år ung, jag skulle kunna vara din farsa, jag har många betydligt äldre läsare som med vuxna, mogna omdömen ger mej uppskattande kritik, både för mina texter och mina politiska åsikter.
Kom tillbaka om typ 8 år, då du förhoppningsvis har vuxit upp, och läs och kommentera mina texter, nu är du bara ointressant och en i den stora mängden blinda och tragiskt cyniska.

2012-12-26

  revolver
Jag vet inte vad som är mer banalt, din poesi eller dina politiska åsikter.
2012-12-26

  Johan Bergstjärna VIP
Revolver

Din dumma kommentar ligger under min värdighet att svara på.

2012-12-24

  revolver
HAHA! Det är verkligen jättehemskt att Reinfeldt som STATSMINISTER av ett av världens rikaste länder har en av de lägsta politikerlönerna i Europa. Gud förbjude, att en människa ska få betalt för sin kompetens!
2012-12-24

  Federico Romano
Alianza Nazionale heter dom i Italien, Facisterna altså
Jag gillar inte när staten förtrycker, & det gör dom på mer en ett sätt..
2012-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP