Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsätter blåsa i min visselpipa även om det stör

Ett land med öppnad gräns
är rena vanvettet och så absurt
den gröna lampan blinkar
välkommen in och ta för dig!
precis så är det och har varit
en längre tid i mitt fosterland
inte undra på att kriminaliteten
blomstrar och att folk får sina liv
helt förstörda på löpande band
detta har politikern förordnat
de som bestämmer över folks
huvuden och kör sitt eget race
den 10 december ska regeringen
skriva på ett papper som är
fyllt utav olika bestämmelser
ett är att alltid ha gränsen öppen
och många fler saker som får
mig och så många andra att
resa ragg och även känna kalla
kårar efter ryggraden och som
någon skrev: att det blir sista
spiken i kistan för lilla Svedala
vårt land håller på att tyna bort
precis allt håller på att förändras
svenska seder kultur traditioner
har blivit en stötesten för många
istället ska det införas nya ting
jag säger att politiker är helt ding
alla länder har sin historia och
vi har vår ihop med svenska språket
men se det tycker inte de som styr
de vill ändra möblera om och ta bort
rör inte mitt Sverige ropar jag ut
dårskaperna verkar aldrig ta slut!
nu får det vara nog med allt drit
de flesta politiker snackar massa skit
de bryr sig inte om att landet vissnar dör
jag fortsätter varna, även om jag stör






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-15 13:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP